Başvuru Adresi :
Başarı İnsan Kaynakları Müdürlüğü
Adres : Dumlupınar Bulvarı Kızılırmak Mah. No:3 Next Level Ofis A Blok Kat:27 124-125 Söğütözü /ANKARA
Tel : +90 312 409 50 00
Faks : +90 312 409 50 44
E-posta : basvuru_1@basari.com.tr
İş Başvuru Formu : isbasvuruformu
Staj Başvuru Formu : stajform
Çağdaş Teknoloji Ürünlerini Dünyaya Güvenle Sunan Yaratıcı Lider Kuruluş
BAŞARI ŞİRKETLER GRUBU, telekomünikasyon alanında dünya standartlarında üretim yapılmasını sağlayacak yatırımlar ve teknolojik donanımlarla birlikte “insan gücünün” önemine inanmaktadır. Başarı yolunda hedef odaklı, nitelikli, genç, yaratıcı, yüksek motivasyonlu ve takım çalışmasına inanan çalışanlar, bireysel gelişimi destekleyici yönde eğitimler, performans değerlendirme ve kariyer planlaması “Başarı İnsan Kaynakları” nın en temel hareket noktalarını oluşturmaktadır.
İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
Başarı İnsan Kaynakları, bilişim ve iletişim sektöründeki hızlı teknolojik değişim ve gelişmeleri Başarı bünyesine aktaracak olan nitelikli çalışanlarının doğru ve etkin rol oynayabilmelerini, farklı bölüm veya alanlardaki çalışmaları yürütmelerini sağlayacak bilgi ve becerilerle donatılmasını hedeflemekte ve çalışmalarında buna öncelik vermektedir.
Başarı ekibinin bir parçası olmaktan mutlu, yaratıcı, vizyon misyon ve değerleri gerçekleştirme yolunda kenetlenmiş insan gücüne hareket kazandırmaktadır.
Başarı Şirketler Grubu ihtiyaç ve beklentilerine bağlı olarak, performans değerlendirme, iletişim, motivasyon, özlük işlemleri, eğitim ve ücret yönetimi konularında etkin bir rol üstlenen insan kaynakları birimi, kısa ve uzun vadeli insan kaynakları yönetim planları doğrultusunda hareket etmektedir. “Doğru işe, doğru eleman” yaklaşımıyla seçme ve yerleştirmeyi gerçekleştirirken, etkin bir seçme ve değerlendirme için kişilik, yetenek ve teknik beceri ölçmeye yönelik testlerden yararlanmaktadır.
Başarı İnsan Kaynakları, “Nitelikli Eleman Yetiştirme Programı” çerçevesinde geleceğe yönelik insan gücünün yetiştirilmesi çalışmalarını yürütmektedir. Teorik ve uygulamaya dönük bir eğitim süreciyle çalışanlar, uygun bilgi, beceri ve yetkinlik ile donatılmaktadır.
İnsan Kaynakları çalışmaları çerçevesinde, çalışanların görüşleri alınarak oluşturulmuş, ölçülebilen sonuçlar üzerine odaklanılmış, çalışan ve yöneticinin günün değişen koşullarına göre karşılıklı görüşerek sürekli gözden geçirdiği bir Performans Değerlendirme Sistemi uygulanmaktadır.
Başarı İnsan Kaynakları, “Başarı insan gücünü” geleceğe taşıma sorumluluğunun bilinciyle, yarının Başarı’lı çalışanlarına bu günden yön verme çabası içerisindedir.
EĞİTİM POLİTİKAMIZ
İnsan Kaynakları, bugünün ve yarının işletmelerindeki en önemli unsur olan “insan gücü”nün hedefler doğrultusunda gelişimini sağlayıcı eğitimlere önem vermektedir. Eğitim, Başarı’da bir yatırım olarak algılanmakta ve bu yatırımın Başarı’nın hedeflerini gerçekleştirmesinde önemli bir etken olduğu düşünülmektedir. Başarı’daki eğitimlerin, bireysel ve mesleki gelişim ihtiyaçlarına yönelik ve etkinliğinin ölçülebilir olmasına, performans arttırmasının yanı sıra çalışanın kariyer planıyla doğrudan bağlantısının bulunmasına dikkat edilmekte, gelişim süreçleri ve sonuçları titizlikle takip edilmektedir. Eğitimler, yurt içi ve yurt dışından uzman eğitimciler tarafından verilmektedir.
Eğitimler 3 gruba ayrılmıştır:
1) Temel Eğitimler : Başarı Şirketler Grubu’nun genel yapısına uyumu kolaylaştırıcı ve bilgilendirici eğitimlerdir. Bu eğitimler, işe girişte düzenlenen oryantasyon ve iş başı eğitimleri, işin ve çalışanın gelişimini destekleyici yönde rotasyon eğitimleridir.
2) Teknik Eğitimler: Çalışanda yeterli teknik alt yapının sağlanması, teknolojik yeniliklerin ve uygulamaların kazanılmasına yönelik düzenlenen, işi ve çalışanın işteki yetkinliğini geliştirmeyi amaçlayan eğitimlerdir.
3) Bireysel Gelişim Eğitimleri: Çalışanların sadece bir örgütün bileşeni değil, aynı zamanda toplumun da bir parçası olması görüşünü benimseyen eğitimlerdir. Bu eğitimlerle çalışanların bireysel gelişimini desteklenerek sürekli öğrenme ve gelişme ortamı sağlanmaktadır. Başarı’da, bireysel gelişime yönelik “İnsana Yatırım”, “Empatik İletişim” ve takım çalışmasına yönelik “Ekip Oluşturma ve Geliştirme”, “Mükemmellik Yolunda Ekipleşme” vb. eğitimler bu eğitimler kapsamındadır.